Bemutatkozás

Az elmúlt években  - a robbanásszerű technikai fejlődésnek köszönhetően - egyre nagyobb az igény a műanyagfeldolgozás iránt. Míg 1-2 évtizeddel ezelőtt elsősorban csak nagyvállalatok engedhették meg maguknak, hogy egyedi műanyag alkatrészeket, elemeket, burkolatokat gyártsanak maguknak, ma már egyre több start-up vállalkozás kezd innovációk megvalósításába. A mi küldetésünk, hogy tapasztalatainkkal és szaktudásunkkal segítsünk mindazoknak, akiknek új műanyag termékre van szükségük, hogy partnereink elképzelései tökéletes minőségben, ár-érték arányban valósuljanak meg.

A Bors Kft. hőre lágyuló műanyag feldolgozással, azaz fröccsöntéssel és szerszámkészítéssel foglalkozik. Cégünk  ma már  több mint 18 éves fennállását annak köszönheti, hogy mindig a megrendelőink teljes megelégedettségére törekedtünk, a felmerülő problémákat azonnal és költséghatékonyan oldottuk meg, és igyekeztünk minden igényt gyorsan és precízen kielégíteni.

Felhasználói kapcsolatainkat mindig különleges figyelemmel kísérjük: szeretnénk, ha együttműködésünk alatt partnerünk mindig biztonságban érezné magát abban az értelemben, hogy a megrendelt termékek nagy szakértelemmel készülnek el. Tudjuk mekkora a felelősség a szerszámgyártásban, a kész fröccsöntött darabok előállításában, és a termékhez leginkább megfelelő alapanyag kiválasztásában, ezért igyekszünk a lehetséges hibákat időben észrevenni, hogy időt és pénzt spóroljunk meg ügyfeleinknek. Ennek  érdekében csak olyan beszállítókkal építünk ki kapcsolatokat, akik termékeikkel a megbízható, egyenletes minőség eléréséhez hozzájárulnak, gépparkunkat folyamatosan frissítjük, a legújabb technológiákat alkalmazzuk.

Az elmúlt 18 évben változatos ipari ágazatokból kaptunk már megrendeléseket: telekommunikáció, orvostechnika, autóipar, elektronikai eszközök, biztonságtechnika, stb. 

Technikai adatok : a fröccsöntés elsősorban saját szerszámainkkal történik, de elvállaljuk a gyártást megrendelőink altal biztosított szerszámokkal, illetve megrendelheti tőlünk csak a szerszám gyártását is. Fröccsöntő gépeink  90 és 500 tonna közötti záróerővel rendelkeznek. Nagy tapasztalatunk van a hőre lágyuló műszaki műanyagok területén : PC, ABS, PS, POM, ASA, beleértve a töltött műanyagokat is.

Prototípus : a szerszám-, és sorozatgyártás előtt érdemes készíttetnie egy prototípust. Így még időben észreveheti az esetleges hibákat, csökkentheti a kockázatokat, módosíthatja a terveket, ezáltal jelentős költségeket spórolhat meg. Megrendelőink számára vállaljuk, hogy elkészítünk egy-egy darab méretarányos mintadarabot, illetve akár prototípus szerszámgyártást is vállalunk, mellyel kis szériában fröccsöntött termék állítható elő.

Prototípus szerszámgyártás : előnyös, ha csak kis szériában tervez gyártani, és ajánljuk azért is, mert a prototípus szerszám módosítása egyszerűbb, mint a végleges szerszámnak. 

Szerszámgyártás : a tökéletes műanyag feldolgozás alapja a pontosan megtervezett és elkészített szerszám. A gyártás után már többnyire csak drágán módosítható, ezért nagyon fontos, hogy a tervezés minden fázisa alaposan átgondolt legyen. Jól átgondolt szerszámmal tökéletes lesz a műanyag végtermék is. Tapasztalt mérnökeink mindig rendelkezésre állnak, hogy a lehetséges hibákat időben észrevéve és megfelelően korrigálva minden igényt kielégítő szerszámot készíthessünk Önnek.

Fröccsöntés : amennyiben a prototípusgyártás során elégedett a végtermékkel, illetve az teljesen megfelel elképzeléseinek, elkészítjük a szerszámot és elkezdődhet a műanyag végtermék gyártása. A gyártás során a fröccsöntött darabokat rendszeresen ellenőrizzük.

 

Várjuk érdeklődését, ajánlatkérését, lépjen velünk kapcsolatba!

Ajánlatkérés